ISTORIA NOASTRA

INELAS este o companie spaniolă situată în Zaragoza dedicată fabricării elastomerilor din poliuretan pe care i-am înregistrat sub marca INAPRENE®. Înființarea sa în anul 1966 coincide cu începutul cercetării aplicațiilor industriale ale acestor elastomeri la nivel mondial. Aceste mai mult de cinci decenii de existență, cu o vocație determinată de a cunoaște posibilitățile acestor materiale, testele efectuate cu ele și cercetarea constantă în îmbunătățirea proceselor, au dat companiei o experiență dificil de egalat. În mod similar și în paralel, nivelurile de calitate au crescut pentru a depăși cele mai exigente cereri.
Inelas

COOPERAREA CU CLIENȚII NOSTRI

Cooperarea strânsă cu clienții noștri, alături de dedicarea noastră continuă in cercetare, a condus de-a lungul anilor la dezvoltarea de produse inovatoare care ne-au permis să creștem productivitatea, eficiența costurilor și siguranța clienților noștri. Printre exemple se numără dezvoltarea plaselor INE-FLOW pentru sortare de înaltă performanță, brațe anti-colmatare, tevi din poliuretan cu căptușeală interioară și, recent, tamburul clasificator modular.

I+D CERCETARE TEHNOLOGIA
Creșterea cererii pentru produsele noastre, cu o mare acceptare atât pe piața internă, cât și, mai presus de toate, pe piața internațională, împreună cu caracterul dinamic al companiei, au condus la extinderi importante ale instalațiilor noastre în ultimul deceniu și încorporarea de utilaje cu cele mai recente inovații tehnologice.

FORMULE PROPRII

Oferind clienților noștri un produs de cea mai înaltă calitate a fost întotdeauna obiectivul principal al Inelas. Din acest motiv, am lucrat timp de mai mult de 50 de ani în aspectele relevante care dau produselor noastre o astfel de recunoaștere pe piață:

  • Formula proprie, optimă pentru fiecare aplicație.
  • Materii prime de cea mai bună calitate..
  • Îmbunătățirea continuă a proceselor.
  • Investiții în utilaje și tehnologie..
  • Inovare continuă în produse, design și aplicații..

CONSULTANTA TEHNICA
Experienta noastra de peste 50 de ani in diferitele domenii de aplicare a produselor noastre ne ofera o cunoasterea profunda a operatiunilor clientilor nostri, ceea ce ne permite sa oferim cele mai bune sfaturi in alegerea solutiei optime, precum si sa le oferim cel mai bun suport tehnic. Acest lucru este realizat, de asemenea, datorită vocației noastre clare de a servi clienților, de a le asculta nevoile, de a inova în produse impreuna cu ei și de a plasa interesele acestora în centrul activității noastre.